Hjem / Ferie og rejser / Dokumenter og visa / Hvordan til at ansøge om et visum til Kasakhstan

Hvordan til at ansøge om et visum til Kasakhstan

/
95 visninger

Hvordan til at ansøge om et visum til Kasakhstan</a>

Nogle gange er der en situation, der for noglefordi mennesket har brug for at rejse ind i Republikken Kasakhstan. Det kan være ganske enhver lejlighed - forretningsrejse, ferie, besøger slægtninge osv

Før du går til sådan en tur, skal du have et visum for at rejse ind i denne republik.

instruktion

    1

Umiddelbart nuzhnozametit, at åbningen af ​​et visum til indtastningi Kasakhstan behøver ikke alle. Således i visumfri liste er borgere i SNG-landene, Mongoliet og Tyrkiet. Alle andre borgere, dvs. udenlandske statsborgere, bliver nødt til at få vizu.Na dato lovgivning for Republikken Kasakhstan giver flere kategorier af visa, nemlig 13 (af investorer har, diplomatisk, transit, embedsmand, business, privat, rejser osv).

    2

Skriv et brev til at appellere i den fremmedeRepublikken Kasakhstan, fastgørelse af de nødvendige dokumenter (gyldigt pas, visum ansøgningsskema, et foto på et pas eller en officiel invitation brev fra din arbejdsgiver indikerer en forretningsrejse og garantere finansiel støtte).

    3

Skriv et brev til den samme behandling i Department ofConsular Service af Udenrigsministeriet for Republikken Kasakhstan og Migration Tjeneste indenrigsministerium Kasakhstan, fastgørelse alle nødvendige dokumenter (gyldigt pas, visum ansøgningsskema, et foto på et pas eller en officiel invitation brev fra din arbejdsgiver indikerer en forretningsrejse og garantere finansiel støtte).

    4

Angive, hvornår udfylder visumansøgning efterdetaljer: navn, køn, fødselsdato og fødested, registreringsnummer af passet, hvornår og af hvem dokumentet er udstedt, og dens gyldighed, nationalitet, statsborgerskab, bopæl og bopæl, arbejdsplads og stilling, hvor du planlægger at bo i Kasakhstan , adresse på opholdsstedet, formålet med posten, ruten og metode til at rejse. Denne profil er fyldt per definition, etableret af den lovgivning, modelleret på en blanket, som kan fås i de behandlingsområder.

    5

Realiseringen af ​​et visum for at rejse i Kasakhstan, bedesopmærksom på gyldigheden af ​​passet. Det skal være gyldigt i mindst yderligere 3 måneder efter din planlagte tilbagevenden, der er anført i de dokumenter, når de ansøger om visum.

Hvordan til at ansøge om et visum til Kasakhstan Det var sidst ændret: Juni 21, 2017 af giumaudq
Det er vigtigste indre beholder sidefodstekst